sivig Logo sigma Logo wiener Logo sivig Logo sigma Logo Vig Logo Sigma Vig logo

Përgjegjësi Sociale

Home parent location site Përgjegjësi Sociale actual location site

Dhuro Gjak

Muaji Qershor është muaji i Dhurimit të Gjakut për fëmijët talasemikë, ndaj stafi i Sigma VIG vendosi të bëhet pjesë e kësaj nisme.

   
Më shumë

____________________________________________

   

Në ndihmë të familjeve

Sigma Vienna Insurance Group iu bashkua nismës së Organizatës “Fundjavë Ndryshe”, për të ndihmuar familjet në nevojë.

   
Më shumë

____________________________________________

   

Një ditë në familjen e Rajmondës

Rajmonda, është një zonjë që nga pamja duket e fortë dhe buzëqeshja e saj arrin të fshehë mirë të gjitha problemet në jetën e saj.

   
Më shumë

____________________________________________

   

Një ditë me familjet e Rrëshenit

Ekziston një lidhje shumë e veçantë e Austrisë me Veriun e Shqipërise, dhe veçanërisht me Mirditën të cilën ata kanë përzgjedhur ta ndihmojnë dhe ta përkrahin herë pas here.

   
Më shumë

____________________________________________

 

Music - Film Tirana Festival 

Gjatë periudhës 13 – 20 Shtator 2018, në Tiranë u zhvillua një aktivitet artistik shumë interesant i cili bënte bashkë muzikën, filmat dhe gastronominë.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Mbështetje për fëmijët e policëve të rënë në detyrë

Në mënyrë të vazhdueshme, SIGMA ka mbështetur fëmijët e policëve të rënë në detyrë si dhe familjarët e tyre.

 

Më shumë

____________________________________________

 

SIGMA dhe Federata Shqiptare e Peshëngritjes (FSHP)

Kompania SIGMA në mënyrë të vazhdueshme ka promovuar jetesën e shëndetshme, ku një ndikim të padiskutueshëm ka dhe sporti, i cili sjell përfitime jo vetëm fizike por edhe sociale. 

 

Më shumë

____________________________________________

 

Një vakt për nevojtarët

"Jo të gjithë ne mund të bëjmë gjëra të mëdha, por mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe."

 

Më shumë

____________________________________________

 

Pandemia COVID-19

Në bashkëpunim me Fondacionin "Fundjavë Ndryshe", u identifikuan 500 familje që jetonin në zona të largëta dhe nuk kishin akses në dyqane dhe tregje pa transport publik.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Koncerti "Krishtlindje në Tiranë"

Prej disa vitesh, në periudhën e festave të fundvitit, me regjinë e Sokol Gugës, realizohet koncerti “Krishtlindje në Tiranë”.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Tre Tenorët

Një tjetër organizim artistiko-kulturor që gëzon mbështetjen tradicionale të kompanisë tonë është “Tre Tenorët”.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Reja

Në Prill të vitit 2022, Sigma i bën një dhuratë të veçantë kryeqytetit duke marrë përsipër të sigurojë si dhe të rijetëzojë një nga instalacionet më interesante të tij, atë që njihet si “Reja”.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Siguria Rrugore (ETEC 2022)

 

SIGMA vazhdimisht promovon rëndësinë e sigurisë rrugore si dhe zbatimit të rregullave të qarkullimit.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Dua Lipa "Future Nostalgia"

 

Në Nëntor të vitit 2022, për festën e Pavarësisë së Shqipërisë, Bashkia e Tiranës organizoi një koncert madhështor me pjesëmarrjen e yllit ndërkombëtar me origjinë shqiptare, Dua Lipa.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Një pemë sot, më të sigurt mot!

 

Nën sloganin “Një pemë sot, më të sigurt mot”, stafi i kompanisë Sigma, vendosi t’i bashkohet nismës së Bashkisë Tiranë.

 

Më shumë

____________________________________________

 

Seminar shëndetësie

 

Një formë promovimi e jetesës së shëndetshme është pa dyshim edhe mbështetja e organizimeve të formatit edukativ për punonjësit e shëndetit, mjekët etj.

 

Më shumë

___________________________________________

 

Festivali Ndërkombëtar i Vokalit Operistik "Marie Kraja"

 

Një tjetër mbështetje e kthyer në traditë është ajo ndaj Festivalit Ndërkombëtar të Vokalit Operistik “Marie Kraja”.

 

Më shumë

___________________________________________

 

Suport për talentet e reja

 

Në kuadër të mbështetjes ndaj artit, kompania SIGMA ka vendosur të mbështesë në rrugëtimin...

 

Më shumë

___________________________________________

 

"Gjon Mili Jazz & Blues Festival", Edicioni i II-të

 

Artisti shqiptar Gjon Mili, ishte mjeshtër dhe novator i fotografisë, kontributor në të gjitha fushat social - kulturore në Shtetet e Bashkuara dhe mbarë botën.

 

 

Më shumë

 

___________________________________________


Ekskursioni i nxënësve të shkollës "Jashar Kola", Bulqizë

 

Ekskursion edukativ me temë "Njohja e lagunë së Karavastasë".

 

 

 

Më shumë

___________________________________________

 

Rotary Club - Distriki i Parë Shqiptar Rotarian

 

Krijimi i Distriktit të Parë Shqiptar Rotarian, që bën bashkë klubet me profil biznesi në Shqipëri dhe Kosovë.

 

 

Më shumë

___________________________________________

 

Automative Fair Albania, Edicioni i II- të

 

Vëmendja tek siguria rrugore.

 

 

Më shumë

___________________________________________

 

Një gjest që bëhet shpresë

 

Nën sloganin "Gjesti që kthehet shpresë" filloi fushata e mbledhjes së tapave plastike për riciklim, me të cilat synohet të blihen karroca dhe proteza për njerëzit me aftësi të kufizuara.

 

 

 

Më shumë

___________________________________________

 

Festë me të moshuarit e Shtëpisë së të Moshuarve, në Tiranë

 

Gjatë festave dhurojmë më shumë entuziazëm dhe dashuri për të moshën e tretë në Shtëpinë e të Moshuarve Tiranë.

 

 

 

Më shumë

___________________________________________

Trajtimi i Dëmeve Sigurim Shendeti.pdf Dokumentacioni per demet e prones.pdf Dokumentacioni per Deme motorike.pdf Dokumentacioni per Deme shendetesore.pdf Dokumentacioni per demet e kaskos.pdf Sigurimi i Aksidenteve Personale.pdf Sigurimi i shendetit ne Udhetim.pdf Annual Report 2016-compressed.pdf Annual Report 2017-compressed.pdf Annual Report 2018_compressed.pdf Annual Report 2019_G.PDF Annual Report 2020_final (1).pdf PROTOKOLLI_VERDHE_PERGJITHSHEM.pdf K_P_garanci kontrate_ALB.pdf KP_BANESA_SIVIG_06.12.2019.pdf KUSHTET E PERGJITHESHME TE SIGURIMIT TE MALLRAVE GJATE TRANSPORTIT.pdf Kushtet e Pergjithshme KJ.pdf Kushtet e Pergjithshme Kufitare.pdf Kushtet e Pergjithshme TPL.pdf FINAL CLEAN kontrata kasko me ndryshime.pdf K_P_Profesionale_Shqip.pdf G_T_Civile_Eng.pdf G_T_Proffesional_Eng.pdf K_P_Civile_Alb.pdf Raporti Vjetor 2021.pdf TRAVEL HEALTH Insurance GENERAL CONDITIONS_english.pdf General Conditions of Health Insurance.pdf General Condition of Personal Accident Insurance.pdf Konsolidimi i tregut të sigurimeve - Në vitin 2022 u paguan 55 milionë euro dëme - SHOQATA].pdf Raporti vjetor 2022 2023.07.27_Kushtet e Pergjitshme SHU_ALB.pdf KP_AP_SIVIG _Shendet.pdf 2024.07.12_Raport Vjetor 2023_Special Purpose Financial Statements.pdf